Nyereményjáték beküldése

kelt február 8, 2011

Új nyereményjátékok beküldése!

Küld be kedvenc nyereményjátékodat, vagy ha nyereményjátékot indítasz, itt a lehetőség, hogy ingyenesen megoszthasd mindenkivel! A közzétett nyereményjátékok megjelennek az Ingyenes Nyereményjátékok Facebook oldalon és a havi nyereményjáték ajánló a Twitter oldalunkon is!

A nyereményjáték beküldésének feltétele, hogy az alábbi regisztrációs űrlap minden mezőjét kitöltve elküld a nyereményjátékot! Általánosságban a nyereményjátékok 3-5 munkanap alatt felkerülnek a weboldalra.

A nyereményjátékok beküldése alapban INGYENES, de lehetőség van, kiemelten is megjeleníteni a nyereményjátékokat. A kiemelt megjelenés díja: bruttó: 10.000.- Ft/nyereményjáték! Ha szeretnél kiemelni egy nyereményjátékot kérjük jelezd az elérhetőségeinken!

Nyereményjáték Regisztráció:

Minden adat kitöltése kötelező! Kérünk mindenkit, hogy a nyereményjáték leírását értelmes összefüggő mondatokba szerkesztve töltse ki, mely pontosan tükrözi a nyereményjátékot!

A nyereményjáték weboldalának címéhez a beküldött nyereményjáték pontos url címének megadása szükséges!

Minden beküldött nyereményjátékot, közzététel előtt ellenőrzünk! Regisztrációt kizárólag magyar nyelven és magyar nyelvű nyereményjátékról fogadunk el!

Fenntartjuk a jogot arra, hogy közzétételt minden indoklás nélkül megtagadjuk!

Egy nyereményjátékot csak EGYSZER teszünk közzé, teljesen felesleges többször beküldeni!

Név:*
E-mail:*
Nyereményjáték elnevezése (max 50 karakter):*
Nyereményjáték leírása (min 350 karakter):*
Nyereményjáték fődíja:*
Nyereményjáték kezdete (év, hónap, nap):*
Nyereményjáték vége (év, hónap, nap):*
Nyereményjáték weboldalának címe (pontos url):*Weboldal készítés, keresőoptimalizálás, webáruház készítés, google hirdetés